Burnout Coaching


coaching.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Burnout Coaching
Coert van Eijnsbergen
Klinisch en arbeids- en organisatiepsychologisch adviesbureau van eijnsbergen en partners richt zich sinds 1978 op belastbaarheid en vitaliteit van medewerkers
http://www.vaneijnsbergen.nl/

DOOR2MORE
DOOR2MORE biedt preventie en behandeltrajecten die gericht zijn op omgaan met stress. Ook is er een aanbod van workshops, trainingen en lezingen op maat op dit gebied. Ons specialisme is de onderwijswereld. DOOR2MORE: jouw coach in Den Haag en omstreken!
http://door2more.nl

Henny Kramer
Er zijn mensen die alles opnieuw op een rijtje willen zetten. samen lopen er een eindje met elkaar op tot je zelf weer verder kunt. keuze uit coaching en counselling, relatiegesprekken en therapie.
http://www.karinkramer.com/

Jenny Kieskamp
Training en coaching, trainingen communicatie, timemanagement, stresshantering, intervisie en samenwerking. open inschrijvingen en in-company trainingen en workshops timemanagement en communicatie.
http://www.maan.nu/

Michiel Jongsma
Op deze website vind u informatie over de psychologenpraktijk van michiel jongsma, gz-psycholoog en eerstelijnspsycholoog. de praktijk is gespecialiseerd in eerstelijnspsychologie en coaching. big-geregistreerd en lid van het nederlands instituut van psychologen.
http://www.michieljongsma.info/index.php?option=com_content&task=view&id=15&itemid=51

Pieter Frijters
Pieter frijters mind tuning. snéltraining spreken in het openbaar. leer snel om een boeiende speech, toespraak of presentatie te geven.
http://www.paniek.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy